За нас

Началото на новия сезон е като раждането на живот. То настъпва с очарование и ни напомня, че всичко е движение и кръговрат. Всяка година с трепет очакваме разцъфването на първия черешов цвят, първите ни стъпки по горещия пясък, първото паднало златно листо, първата снежинка, която нежно се разтапя на лицето ни.

Ние от EPOQUE създаваме свещи, посветени на различните сезони. Чрез тях целим да ви напомним, че всеки момент е достоен за изживяване и че зависи само от нас дали ще намерим красотата в него. От първото до последното горене на свещта, ние разказваме приказки за причудливи герои, видими само за тези с магически поглед върху света.

Има неща, които не могат да бъдат обхванати само с думи. Такива, които трябва да се изживеят за да бъдат разбрани. Затова ние си служим с две основни сетива- обоняние и зрение. Те имат силата да ни пренесат на определени места в миналото, бъдещето, настоящето и дори безвремието.

Всяка една от нашите свещи е като отделна личност- има братя и сестри, с които си прилича, но носи своята идентичност и индивидуалност. Ръчно изработената декорация, която е направена от различни дарове от земята, прави възможно това всяка отделна свещ да е абсолютно уникална сама по себе си.

Ароматите, които влагаме, са отвари от парфюмни феерии и етерични масла. Те ще ви хванат за ръка и ще ви покажат картини, които дълго ще останат в съзнанието ви.