Подаръци за гости на сватба и кръщене

Подреди по

Подаръци за гости на сватба и кръщене

Тук ще откриете предложенията ни за подаръци за гости на сватба, кръщене, юбилей, или погача на бебето ви, както и за всеки друг ваш празник. Ние знаем колко важен е специалния повод за всеки от вас и затова подхождаме с изключително внимание и отговорно отношение към всички персонализирани подаръци, предназначени за хората, с които сте решили да споделите празника си. Ароматните свещи - подаръчета за гости са финалният щрих, с който да направите така, че хората, които сте поканили да съпреживеят щастието заедно с вас да се почувстват като значима част от вашия празник. Персонализираните етикети ще спомогнат вашите подаръчета за гости да останат дълготраен спомен на близките ви.

Ароматът е едно от нещата, които остават най-дълго в паметта. Често обвързваме определено ухание с придружаващо го събитие или период. Например доста хора асоциират аромата на прясно изпечен хляб с детство или свързват даден парфюм с конкретен човек. При следващи „срещи“ с този аромат, нашият мозък мигновено ни изпраща към въпросния момент и ни помага да го преживеем отново. Затова именно ароматната свещ е изключително уместен избор за вашите подаръчета за гости.

Когато избирате подаръчета за гости EPOQUE, има няколко параметри, които трябва да съобразите.

 

Какъв ще е размерът на вашите подаръци за гости на сватба или друг повод

Първото, което трябва да решите e какъв да бъде размерът на вашите подаръци за гости, който най-много ще отива на събитието ви. Ние предлагаме малък и среден размер - малкият е 50 грамова свещ, която гори около 7 часа, а средният е 120 грама и трайността й е приблизително 20 часа горене.

 

Какъв ще е ароматът на вашите подаръци за гости на сватба или друг повод

Второто решение, което трябва да вземете е кой вид от ароматните ни свещи ще изберете да направим за вашите подаръчета за гости. В категория „Ароматни свещи“ в онлайн магазина ни, може да откриете всичките ни разработени до момента варианти. Разполагаме с богатство от цветове и аромати и вярваме, че лесно ще откриете това, което ще отива на празника ви.

 

Персонализирани подаръци - какво ще пише на етикетите на вашите подаръци за гости на сватба или друг повод

Персонализирани подаръци- етикетите с вашите инициали или имена са изключително важен детайл от вашите подаръчета за гости. Точно те са тези, които ще „озаглавят“ празника ви. Можете да изберете от нашите разработени дизайни на етикетчета, а ако следвате определена обща графична визия на събитието ( в случай, че имате елементи като табло за настаняване или покани например) ние можем да приложим същия шрифт, който е използван за направата на останалите материали.

Ето няколко идеи за това какво можете да изберете да бъде написано на етикетчетата на вашите подаръчета за гости в зависимост от повода:

 

Подаръци за гости на сватба:

 • Инициали на булката и младоженеца, датата на сватбата и графичен символ
 • Малките имена на булката и младоженеца и датата на сватбата
 • Инициалите на булката и младоженеца, датата на сватбата и благодарствено послание
 • Инициалите на булката и младоженеца, фамилията им и графичен символ

 

Подаръчета за гости на юбилей:

 • Името на рожденика / рожденичката, датата на рождения ден и графичен символ
 • Инициалите на рожденика / рожденичката, датата на събитието и вдъхновяващ израз или мото, с което той / тя се свързва
 • Малкото име на рожденика / рожденичката, датата на рождения ден и благодарствено послание към гостите

 

Подаръчета за кръщене:

 • Надпис „Свето Кръщение“, името на покръстения и датата на кръщенето
 • Надпис „ Честито Свето Кръщение“, инициалите на покръстения и датата на кръщенето
 • Надпис „ Кръщене на …“, името на покръстения и символ, който да изобрази събитието ( като ангелски крила или сърце, например )

 

Подаръци за гости на погача на бебе:

 • Надпис „Погача“, името на бебето и датата на погачата
 • Надпис „Погача“, инициалите на бебето и символ, който да изобрази събитието ( като ангелски крила или сърце, например )
 • Името на бебето, датата на събитието и благодарствено послание към гостите

 

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на www.epoque.bg или на тел. 0887184716. Очакваме вашия избор с нетърпение!

Срокът за доставка е до 3 седмици след направена поръчка.