Подаръци за гости малки свещи

5,00 лв.

Малките свещи EPOQUE, като подаръци за гости на сватба, кръщене, погача, юбилей или друг повод, са красивият акцент от празненството ви, с което да зарадвате близките си. Тези мини бижута са изключително симпатично допълнение към вашия ден и са създадени, за да дарят притежателя им със спомен, аромат, уют и отношение към самия него.

 

Ето как да поръчате вашите подаръци за гости:

 

Вид на свещи подаръци за гости  EPOQUE

От падащото меню „Вид“ ще излязат всички видове комбинации на аромат и цвят на свещите, които предлагаме. Повече информация за всеки вид свещ EPOQUE, като цвят, ароматни нотки и концепция, може да намерите в  категория „Ароматни свещи“. Разполагаме с богатство от цветове и аромати и вярваме, че лесно ще откриете това, което ще отива на празника ви.

 

Брой на свещи подаръци за гости  EPOQUE

От падащото меню „Брой“ изберете групата, в която влизат желаните от вас бройки подаръци за гости. Така ще ви излезе точната цена за 1бр свещ, която е предвидена за съответната група. След това в поле „Количество“ въведете точното количество, което желаете.

 

Дизайн на етикет на свещи подаръци за гости 

От падащото меню „Дизайн на етикет“ изберете този, който най-много ви харесва. Предлагаме разнообразен избор, в зависимост от това дали са нужни подаръчета за кръщене, подаръци за гости на сватба или друг вид персонализирани подаръци. При завършване на поръчката в коментар въведете имената (или инициалите) и дата на събитието. Ако пък имате друга идея как трябва да изглеждат вашите персонализирани етикети, свържете се с нас на office@epoque.bg или на тел. 0887184716, за да обсъдим идеите ви.

 

25 грамова ръчно излята и рьчно декорирана в България ароматна свещ, която ще гори около 7 часа

Всички наши ароматни свещи са изработени от:

  1. Восьчна смес, която съдържа поне 80% съставки от растителен произход.
  2. Фитилите са 100% памучни.
  3. Парфюмните композиции и боите са безопасни и нетоксични, сьздадени специално за свещи. Голяма част от ароматите се използват и в козметика, а някои дори са предназначени предимно за хранителната промишлиност.
  4. Декорацията е ръчно изработена от естествени материали.
  5. Продуктьт не съдържа пластмаса.
  6. Всеки детайл по свещта е направен с много любов и отношение, за да може тя да носи истинско удоволствие на този, който ще я пали и вдъхва от аромата и.

Срокът за доставка е до 3 седмици след направена поръчка.

Подобни продукти