Спа ритуал Тиква - скраб за тяло и свещ

74,00 лв. 59,00 лв.

В забързаното ежедневие често забравяме да си подаряваме малки удоволствия, които да ни презаредят с енергия и да ни помогнат да бъдем още по-пълноценни в делата си. 

Този подаръчен комплект съдържа скраб за тяло Тиква, 200ml и ароматна свещ Тиква, 200gr. Зарадвайте себе си или Ваш близък човек.

Поглезете сетивата си с ритуал за тялото и духа в собствения си дом. Загасете лампата в банята и на нейно място запалете благоуханната свещ Тиква. Докато се наслаждавате на приглушената светлина, аромата и топлината на водата, нанесете скраба за тяло и го втривайте с кръгови движения, а после изплакнете. След този малък рестарт, продължете деня си със свежи сили и покорявайте нови върхове с усмивка в ума, сърцето и тялото си.

 

1. Скраб за тяло Тиква

Скраб за тяло с неустоим гурме аромат на екзотични подправки и сладка тиква. С ексфолиращи частици от хималайска сол и кокосови стърготини, които буквално "плуват" в приказен коктейл от прекрасни овлажняващи кожата масла - арганово, бадемово и жожоба. Балансирано формулиран, така че да премахне мъртвите клетки и същевременно да остави подхранващ слой масла, които да пазят кожата ви през целия ден и да й предадат естествен блясък. Съставът му е 94% натурален.

 

2. Ароматна свещ Тиква

Ароматна свещ с неустоим аромат на печена тиква с подправки.

Есенен дъждовен ден и аромат на вкъщи. Капчици потропват ритмично по прозореца, а във фурната се пече тиква. Уханието й, плет от кафява захар, индийско орехче и канела, с целувка от карамфил и джинджифил, запълва всеки сантиметър от дома. Този аромат ще допълни усещането ви за сладостен уют и ще ви потопи в насладата на заслужена почивка.

Подобни продукти