Ароматни свещи

Ароматни свещи

Подреди по
Филтри
Ароматна гама
Цена
Приложи

Ароматни свещи

Тук ще откриете нашите ароматни свещи, които ще ви потопят в магически усещания и ще ви разкажат благоуханни истории, подканяйки ви да се насладите на вашето лично време, което вярваме, че заслужавате да си отделите. Поглезете се с вълшебни комбинации от натурални восъци и чисти ароматни композиции. Ние обичаме уханията да бъдат силни и интензивни, за да можете истински да се насладите на тези ръчно изработени ароматни свещи. Вярваме, че когато те са примесени с вдъхновение, усещането е пълно и завършено.

Ето от къде ние черпим нашето вдъхновение...

Вдъхновението на ароматни свещи EPOQUE Началото на новия сезон е като раждането на нов живот. Обикновено то е дълго чакан момент и е събитие, което ни напомня, че сме тук и сега. То настъпва с очарование и ни помага да осъзнаем, че всичко около нас е неспиращо движение и кръговрат. Всяка година с трепет очакваме разцъфването на първия черешов цвят, на което се радваме така, сякаш го вдишваме, докосваме и виждаме за първи път в живота си. Първите ни стъпки по горещия пясък, първото паднало златно листо, първата снежинка, която нежно се разтапя на лицето ни. Всички тези усещания са магически. И ние имаме шанса да ги изживяваме всяка година отново и отново сякаш ни се случват за първи път. Зависи единствено от нас дали ще им се радваме. Защото целият ни земен път е осеян с нещо първо. Нещо ново и очарователно. Ние от EPOQUE създаваме ароматни свещи, посветени на различните сезони. Чрез тях целим да ви напомним, че всеки момент е достоен за изживяване и че зависи само от нас дали ще намерим красотата в него. Всяко дребно събитие би могло да се превърне в значимо такова. Независимо дали то е хубаво или ни се струва не чак толкова приятно за изживяване. Щом е там и се случва, то е ценно и значимо. И ни дава и учи на нещо. Иска се единствено малко внимание от наша страна, за да можем да го разберем по начина, по който би следвало да бъде разбрано.

От първото до последното горене на нашите ароматни свещи,

ние разказваме приказки за причудливи герои, видими само за тези с магически поглед върху света. Тези, чиито съзнания са отворени за поглед вътре в себе си. В собствената си душа и въображение. Има неща, които не могат да бъдат обхванати само с думи. Такива, които трябва да се изживеят за да бъдат разбрани. Затова в направата на нашите ароматни свещи, ние си служим с две особено мощни сетива- обоняние и зрение. Те имат силата да ни пренесат на определени места в миналото, бъдещето, настоящето и дори безвремието. Всяка една от нашите ароматни свещи е като отделна личност- има братя и сестри, с които си прилича, но носи своята идентичност и индивидуалност. Ръчно изработената декорация, която е направена от различни дарове от земята, прави възможно това всяка свещ да е абсолютно уникална сама по себе си. Отваряйки кутийката, опаковката или както обичаме да я наричаме, временния дом на свещта, вие ще откриете красота, история и ухание, преплетени в едно общо цяло. Ароматите, които влагаме в свещите ни, са отвари от парфюмни феерии и етерични масла. Те ще ви хванат за ръка и ще ви поведат към картини, които дълго ще останат в съзнанието ви.

Изработката на ароматни свещи EPOQUE

Всички наши ароматни свещи са изработени от: 1. Восъчна смес, която съдържа поне 80% съставки от растителен произход. 2. Фитилите са 100% памучни. 3. Парфюмните композиции и боите са безопасни и нетоксични, сьздадени специално за ароматни свещи. Голяма част от уханията се използват и в козметика, а някои дори са предназначени предимно за хранителната промишлиност. 4. Декорацията е ръчно изработена от естествени материали. 5. Всяка една от нашите ароматни свещи е с рециклируема опаковка. 6. Нито една от нашите ароматни свещи не съдържа пластмаса. 7. Всеки детайл по ароматни свещи EPOQUE е направен с много любов и отношение, за да може тя да носи истинско удоволствие на този, който ще я пали и вдъхва от аромата и.

Начин на употреба на ароматни свещи EPOQUE

Запалете свещта. Оставете я да гори докато горният слой восък се разтопи (обикновено това отнема между 2 и 4 часа). След това я загасете. Можете да я запалите отново най-рано половин час след загасянето и. Подрязвайте редовно фитила. Поддържайте го с дължина около 6мм. Приветстваме ви в нашия свят на ароматни свещи! Насладете се!